מסטינון ובדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/05/2007 | 19:58 | מאת: עירית

שלום לד"ר, בנסיון להקל על בעיה בתנועתיות מערכת העיכול אצלי (סובלת משיתוק קיבה) אני נוטלת מסטינון במינון של 60mg כדור אחד פעמיים ביום. רופא הגסטרו מעוניין לנסות בנוסף , גסטרוסקופיה עם הזרקת בוטוקס לפילוריס- כמה זמן לפני בדיקת הגסטרוסקופיה עליי להפסיק את נטילת המסטינון? תודה רבה מראש, עירית

21/05/2007 | 19:59 | מאת:

שלום לך מסטינון כדור עם השפעה קצרה של מספר שעות , לכן לדעתי מספיק יממה לפני הבדיקה , אבל אני ממליצה להיתעץ עם הגסטרולוג , רק הוא יודע את התשובה המדוייקת . כל טוב