מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/05/2007 | 17:46 | מאת: זוהר

היי, מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מכאבי ראש. בתור ילדה, חוויתי כאבי ראש לעיתים קרובות שהיו נסבלים והספיק לי אקמול כדי להיפטר מהם. בשנתיים האחרנות (כיום אני בת 20), כאבי הראש התחזקו מאוד עד לרמה שאף סוג של משכך כאבים ללא מרשם רופא מצליח לעזור לי הם בדר"כ גם מלווים בבחילה וזה יכול אפילו להגיע למצב שרק אם אני מקיאה זה עובר. הלכתי לנוירולוגית של הצבא עם הבעיה והיא נתנה לי "מיגרהלב". הכדורים מקלים את כאב הראש אך לא מעלימים אותו לגמרי. אודה לך אם תוכלי להמליץ לי על כדור שיוכל לעזור לי ואני אבדוק אם הנוירולוגית שלי תוכל לרשום לי אותו... תודה מראש, זוהר

21/05/2007 | 19:48 | מאת:

שלום רב אם התדירות של ההתקפים עוברת 3פעמים לחודש את צריכה טיפול מניעתי שזה כדור יומי שלוקחים מספר חודשים לפחות להתקף מקובל לתת לבחורה צעירה ובריאה משפחת הטריפטנים (RIZALT,RELERT ) שאני מאמינה שכל נוירולוג ורופא משפחה מכירים אלה הכללים אך רק רופא שמכיר אותך ובדק אותך יכול להמליץ על תרופות אלה או אחרות לפי התרשמותו כל טוב