כאב מהצוואר הגורם ללחץ בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/05/2007 | 14:54 | מאת: תמרי

שלום ד"ר אני בת 40 וסובלת כשנה וחצי מהתקפים של לחץ בצד ימין של הראש,כאב בצוואר ומעט הקרנה ליד.בעת ההתקף יש תחושה של לחץ על העין. סיימתי בירור של א.א.ג.והכל תקין. כמו כן האורטופד אומר שאולי זה מהצוואר וגם הוא שלח לבדיקות. בבירור נוירולוגי נאמר לי כזה נראה כמו מיגרנה ועניין ריגשי. אני חשה שיש לי לחץ כנראה על עצב או עצבים שגורמים לי לתחושות הלא נעימות האלו. האם יכול להיות מצב של דלקת או לחץ על העצב שנותן תחושות מעין אלו? תודה, תמר.

20/05/2007 | 19:13 | מאת:

שלום רב אני מסכימה עם האבחנה של מיגרנה , אין עצב לחוץ שגורם לכל הסימפטומים האלה . כל טו ב

26/10/2007 | 13:22 | מאת: י

לאחרונה ביצעתי בדיקת MRI ע|ש צווארי ובתוצאות רשום שיש לי סרינגו הידרומיליאה של החוט הצווארי ושל החוט הגבי. מה זה אומר? מה הטיפול? אני בן 23 והתחלתי לסבול מכאבים לפני 3 שנים.