עפעפיים א סימטריות במשך שעות היום

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/05/2007 | 22:27 | מאת: דפנה

שלום, בת 57, צניחת עפעפיים בשנים האחרונות. לאחרונה { במיוחד בשבועיים האחרונים} עפעף שמאלי מתוח { כאילו עברתי ניתוח מתקן.קורה מס פעמים ביום למשך שעה, שעתיים.}ואני חשה אותו אני מיד ניגשת למראה ובודקת אם אכן ההרגשה תואמת לתופעה ואכן כך. האם יעש צורך לגשת לנוירולוג? תודה מראש על ההתיחסות., דפנה

15/05/2007 | 07:26 | מאת:

שלום רב אם התופעה ממשיכה , כן , צריך בדיקה של רופא עיניים ושל נוירולוג . לפעמים מתח של שרירי העיניים מופיע ונהלם לבד , אם ממשיך ומטריד רצוי להבדק ולטפל בכך . כל טוב