הקשר בין כאב ראש לשימוש במכשיר סלולרי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

04/05/2007 | 15:09 | מאת: kt

צהריים טובים! אני בחור בן 33 בריא ועוסק בפעילות גופנית באופן סדיר. במשך 4 וחצי השנים הארונות אני עובד בחברה שמייבאת מכשירי סלולר ובתחום אחריותי טיפול רחב מאוד של אנשים שלהם אני נותן שרות. מזה זמן רב אני מסיים את העבודה עם כאב ראש נוראי כאשר הוא מתחיל מצד שמאל ועובר לימין ואז רק למחרת היום זה עובר. אני כל היום בפלאפון עם הלקוחות והמשרד כאשר זהו אופי העבודה. שאלתי היא עכשיו לאחר שנעדרתי מהעבודה תקופה של חודש ולא הופיע לי אפילו פעם אחת כאב ראש האם ניתן לעשות משהו בנדון בכדי למנוע כאבים חוזרים?האם יש היום ממצאים שמעידים על הקשר בין השימוש בסלולרי לבין כאב הראש?האם כדי ללכת להיבדק ע"י רופא ואיזה? תודה kt

11/05/2007 | 10:36 | מאת:

שלום לך למרות שאין סטטיסטיקה והוכחות משכנאות , כולנו מדברים וחיים עם הטלפון הסלולרי , אם לך זה מפריע מותר לך לא לעמוד בדיבוחים הסטטיסטיים . יתכן שהלחץ בעבודה עם שיחות מרובות לעורך כל היום גורם לך לכאב ראש מסוג TENSION HEADACHE שאופיני בערב לאחר עייפות של כל היום . ההמלצה להבדק קודם כל מסודר על ידי נוירולוג , ובהמשך לקבל טיפול מניעתי תרופתי יחד עם שינוי מסויים במעמץ היומי , הפסקת צהריים , פעילות ספורטיבית בצהריים , כדי למנוע את הנפילה בערב כל טוב