בדיקת EMG - עצב פרונאלי ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/04/2007 | 21:25 | מאת: יהושע

תוצאות הבדיקה: תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפגיעה אקסונלית קשה בעצב הפרונאלי משמאל פרוקסימלי לעצבוב של TIBIALIS ANT ודיסטלי לעצבוב של BICCPS FCM SHORT H CAD ללא סימני דנרכציה פעילה. האם אפשר לקבל הסבר "בעברית" ?

04/05/2007 | 13:26 | מאת:

שלום לך קודם לא כתוב מלא ונכון כל התוצאה . הסבר מלא אתה צריך לקבל מהנוירולוג ששלח אותך לבדיקה . אני יכולה לציין שמימצא של נוירופטיה אקסונלית מדברת על פגיעה קשה בעצב שסיבתה צריך לברר בטראומה מקומית , בפגיעה סוכרתית או תרופתית , וסוג זה של פגיעה בד"כ בלתי הפיכה. כל טוב