תרופות וקפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/04/2007 | 09:58 | מאת: שוקי

אזה תרופות נותנים לקפיצות בשרירים שהם שפירות ? חוץ מALS ממה יכולות לנבוע קפיצות בשרירים ? תודה

29/04/2007 | 18:02 | מאת:

שלום רב, קפיצות שרירים לא תמיד מעידים על מחלה, יכולות להופיע לאחר פעילות גופנית אינטנסיבית או על רקע פגיעה שורשית בשל שינויים ניוניים של חוליות הגב עם פריצות דיסקים , כמו כן בALS לא מטפלים בקפיצות שרירים אלה אם זה גורם לכאב או הפרעה תפקודית , ואז נותנים משחררי שרירים (MUSCLE RELAXANTS ) , כמו וליום , קלונקס, בALS לא משתמשכים בתרופות אלה מכיוון שאינן יעילות ויכולות להחמיר את חולשת השרירים . כל טוב