מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/04/2007 | 12:00 | מאת: 888

שלום רב אני סובלת ממיגרנות תכופות כ- 3 שנים. אני מטופלת בפרולול באופן קבוע וכשיש התקף אני לוקחת רילרט שבדרך כלל עוזר אלא אם כן המיגרנה ממש חזקה. הבעייה היא בהשגת הרילרט- רופא המשפחה יכול לתת לי רק 9 כדורים (גג) בכל פעם כך שלפעמים אני נתקעת בלי כדורים וזה סבל נורא ואיום רציתי לדעת אם את יכולה להמליץ לי על כדור טוב שניתן להשיג בלי מרשם בארה"ב כך שהוא גם לא יהיה יקר במיוחד וגם תהיה כמות שתספיק לי לזמן מה. כמו כן רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור קשר עם מעבדת שינה . תודה ויום טוב

28/04/2007 | 21:22 | מאת:

שלום רב יש אנלגטיקה מכל סוג שיכולה לעזור במיגרנה , כמו EXCEDRIN באמריקה , אך לא רצוי לקבל יותר מפעמים בודדות , למיגרנות מעל 1 התקף לשבוע מקבלים מניע עם DEPALEPT' TOPAMAX , ותרופות אחרות לפי המומלץ על ידי המטפל . מעבדת שינה ניתנת להסגה בכל קופה לפי ההסכמים שלה עם בתי חולים שונים , לפי החלטת רופא המטפל . לגבי מעבדת שינה פראטית אני ממליצה על מעבדת "מארג" מעבדה עם בדיקה אמבולטורית בבית החולה . כל טוב