הרגשת נימול בחצי גוף שמאלי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/04/2007 | 05:48 | מאת: דבורה

תודה על התשובה,לא ענית - העברתי את השאלה לכאן. השאלה היא מה יוסיף מ.ר.י מוח אם נעשה בעבר סי, טי אנגיו והזרימה תקינה. יש שינויים במשך היום כך שהמצב דינמי ולא מתפתח. בערב יותר קשה, יותר זרמים ביד וחום בראש. האם המ,ר,י, יתן לך אבחנה כלשהי? אשמח לדעת מה החשד שלך, יעזור לשכנע לעשות מ ר י את הרופאים. תודה דבורה בינתיים יש לו הרגשה לפעמים שגם הצד השני מתחיל נימול

28/04/2007 | 21:17 | מאת:

שלום רב לא ידוע לי איזה תשובה פספסתי . אם השאלה הנה על פגיעה של כלי דם MRI לא מוסיף דבר לCT-A , זה יכול לעזור לזהות פגיעה דלקתית או איסכמית קבועה שלא רואים בCT , ואם יש שאלה על כלי דם ניתן להשלים CT-ANGIO עם המגביל בMRI ' כמו MR-ANGIO , הדבר רלבנטי אם יש חשד לדיסקציה או פגיעה בדופן של כלי הדם . לציין שהתשובה שלי הנה כללית , איני מכירה את פראטי האירוע של החולה , ואני ממליצה לדסקס עם המטפלים ולקבל מהם את המטרה של הבירור שהם עושים . רצוי לזרום יחד עם המטפל ולהבין את הסיבות המקצועיות שלו לביצוע בדיקות , לא כל כלל מתאים לכל חולה . כל טוב כל טו ב

01/05/2007 | 05:29 | מאת: דבורה

תודה