אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/04/2007 | 21:08 | מאת: אלזה

האם חרדות ודאגות יתר יכולים להוות גורם לאירוע מוחי? האם מוגבלות פתאומית בחצי גוף יד,רגל,דיבור בעיות בליעה וחולשה כללית הם תופעות לואי רק כתוצאה מאירוע מוחי?

28/04/2007 | 21:08 | מאת:

שלום רב דעגות לא גורמות לאירוע באופן ישיר , אך יכולות לעלות לחץ הדם ןלגרום להפרעות קרדיאליות שהנן הגורמים הישרים לאירוע , פירושו של הדבר כטריגרים לאחרוע . השיתוק בפלג גוף יכול להגרם מכל פגיעה מבנית של המוח , על ידי אוטם , דימום , טראומה או תהליך אחר . כל טוב