כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/04/2007 | 11:24 | מאת: שיר

שלום, מזה כ10 ימים יש לי כאב ראש עמום. הכאב במצח ומעל העיניים (לא סינוסיטיס), ומלווה בלחץ על גשר האף לכמה שניות ונעלם. האם כאב ראש כזה שלא מצריך לקיחת כדור כי הוא עמום ואפשר לחיות איתו יכול לנבוע מלחץ של שרירים או מעמוד השידרה? האם יש כזה דבר כאב ראש כרוני? אני אוסיף ואגיד שכשאני שוכבת על הגב אין לי כאב מהסוג הזה וגם בבוקר לא, הכאב מתחיל כחצי שעה אחרי הקימה. תודה שיר

28/04/2007 | 20:37 | מאת:

שלום רב יש כאב ראש כרוני וזה כאב שמופיעה יותר מחצי חודש בממוצא, יותר מ14 ימים לחודש . כאב שמופיע בעמידה ונעלם בשכיבה חייב בדיקה ולפעמים הדמיה של המוח . במטרה לשלול נפילת הלחץ התוך גולגולתי עקב דליפת נוזל שידרה בין השער . כל טוב