רעידות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/03/2007 | 08:17 | מאת: ירון

בוקר טוב שמתי לב מאתמול בערב לרעידות קטנות בידיים. המדובר ברעידות מאוד עדינות בפרקי היד (כף היד ואולי מעט מאוד עד למרפק), שמופיעות בעיקר בעת כיפוף פרק כף היד כלפי מעלה (החוצה) למשל באחזקת כלי אוכל וכיפוף כף היד כלפי חוץ, אחזקת עט וכו'. * האם הנ"ל בעייתי, יכול לרמז על מחלה רצינית ? * איזה אינדיקציות יכולות לרמז על מחלה רצינית ? (דברים שאוכל לבדוק בעצמי). אתמול אחה"צ עבדתי בגינה והרמתי מכסחת דשא ומפוח לזמן לא קצר, היתכן כי הנ"ל נגרם מכך והיתכן כי ישאר זמן רב כל-כך (מספר שעות לאחר הפעילות) ? אני בן 39, לא שמן, לא שותה, בלי מחלות מיוחדות פרט לפריצת דיסק וסקוראליטיס באגן. להוסיף כי סבתי מצד אימי חולה בפרקינסון מספר שנים. תודה על יעוץ והתחייסות

10/03/2007 | 09:33 | מאת: ירון

שמתי לב שאם אני משעין את היד על השולחן או מושיט אותה קדימה הרעידות נחלשות מאוד ואף פוסקות תודה

14/03/2007 | 06:22 | מאת:

שלום לך אני לא מכירה טסטים שהאדם מאבחן את עצמו . אם הרעד ממשיך יש להבדק מסודר עך ידי נוירולוג . וגם אם יש רעד בידיים זה לא בהכרח סימן של "מחלה רצינית " לא כל רעד מסוכן ומסמן פרקינסון . כל טוב