ךא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

09/03/2007 | 14:16 | מאת: שי

ךפני חצי שנה ביצעצי EMG עקב קפיצות בשרירים .תוצאה נוירופטיה אקסונאלית ניניכרת בעצבי רגליים .הדיקת שרירים סימנים נוירופטים בינונים אין פעילות ספונטנית .לאחר 3 חודשים שוה הדיקת מעקב EMG תוצאה נזק עיצבי קל מוטורי ותחושתי בעיקר אקסונאלי. שני הבדיקות בוצעו במכון מור .בדיקה שלישית בבית לוינשטין איןעדות לניורופטיה הקפית מדובר באקסונופטיה מוטורית .ורדיקלופטיה ממקור סיאטי אני מאד מעריך את תשובתך מה את חושבת על שלושת התשובות הנל ומהי אקסונופטיה מוטורית ומהם סימניה .ואיך יש 3תשובות EMG שונות ולמי להאמין נ.ב בדיקות נוירולוגיות תקינות תודה לך אנא עני לי על כל השאלות

14/03/2007 | 06:17 | מאת:

שלום רב זה משקורא כשעוברים יותר מדי בדיקות ! לא מומלץ כלל. קודם כל מדובר בבדיקה לא מדוייקת שתלויה גם בבודק ובניסיונו ובטכניקה שלו ולא רק בנבדק. לגביך כל 3 התוצאות אותו הדבר עם הבדל מינורי שבשלישית יש גם נזק שורשי (אקסונופטיה מוטורית או נוירופטיה אקסונלית מוטורית אותו הדבר ) . הדבר היחיד חשוב האם יש לך סיבות לפגיעה עצבית כמו סוכרת או מחלה אחרת ואין מיצבים את זה . לסיים את הדילמות אני ממליצה לך לעבור לבדיקה אחרונה במקצועיות מקסימלית אצל פרופ מ. שדה בבית חולים וולפסון . כל טוב