נימלול אצבע מס' 5 והיתפסות של אצבעות 1,2,3

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/03/2007 | 21:00 | מאת: צח

לד"ר מריאטה אנקה שלום , הנני סובל מזה 10 חדשים מנימלול באצבע מס' 5 והיתפסותה , כמו כן אצבעות מס' 1,2,3 נתפסות בתדירויות שונות לזמנים משתנים . כמו פרק כף היד כואב במיוחד בבקרים ואינו ניתן לתנועה כמעט לחלוטין רק לאחר זמן מסוים משתחררת . רציתי לדעת מהי התופעה הנ"ל , והאם יש דרך טיפול ? ביקרתי אצל רופאה מומחית לכירורגית כף יד , בעצתה ביצעתי פיזיוטרפיה ולאחר שקראה את תגובות הפיזיוטרפיסטים הגיעה למסקנה כי הבעיה היא בעיה נוירולוגית . בתודה מראש צח

11/03/2007 | 05:25 | מאת:

שלום רב חייבים לבצע בדיקת EMG כדי לשלול תסמונת התעלה הקרפלית (CTS ) או תופעות אחרות קשורות לשורשים פגועים של ע"ש הצווארי . כמו כן להבדק על ידי נוירולוג . כל טוב