טופיק להתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/03/2007 | 00:21 | מאת: אייל

שלום ד"ר, אני בחור בן 35 עם שיער דליל והתקרחות במרכז הראש וגם מקדימה. לאחרונה החלפתי ספר שהוא המליץ לי על חומר שנקרא טופיק כדי לשפר את המראה שלי. רציתי לדעת אם החומר הזה מוכר לך? האם הוא פוגע בשיער? האם יש מגבלות על השימוש בו? ואם זה באמת עוזר? אשמח לקבל תשובה בקרוב, כי הוא אמר שהוא ממש ממליץ על זה ושזה ממש חומר טוב. תודה

04/03/2007 | 10:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אייל, אני בהחלט מכיר תכשיר זה וממליץ עליו. ע"י שימוש נכון, ניתן להגיע לתוצאות טובות. יש לזה אתר: www.toppik.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות