בדיקות כבד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/02/2007 | 01:30 | מאת: לד"ר שלום

אני משתמש בפרופסיה קצת יותר משנה........ לפני שבוע עשיתי בדיקות כבד.....בבדיקות כבד ישנה תוצאה אחת חריגה של עלייה בתפקודי הכבד...:ALT (GPT) : 60 כשהטווח הוא 1-37.....לפי מה שרשום בתוצאה....... האם זה בגלל הפרופסיה ד"ר או שזה בגלל משהו אחר(כגון שתיית אלכוהול מרובה למשל...יכול להיות???)..........האם עלי להפסיק להשתמש בפרופסיה....... תודה מראש.......

18/02/2007 | 10:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, סביר להניח שזה נובע בגלל שתיית אלכוהול מרובה, ולא בגלל הפרופסיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות