התקרחות ושיער לבן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/02/2007 | 17:17 | מאת: עמית

שלום, אני בת 21 שסובלת מנשירת שיער (התקרחות) וגם שיער לבן, אני מבינה שאתה אומר ששיער לבן זה גנטי אבל לאמא שלי ולסבתא שלי אין שיער לבן אז איך זה בדיוק זה גנטי?...בנוסף רציתי לשאול אותך אם אתה ממליץ לי לעשות השתלת שיער? ,(כי אני במצב נפשי גרוע מאוד עקב כל הבעיות שיער האלה) ואיפה אפשר לעבור השתלת שיער?

06/02/2007 | 19:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עמית, אכן זה עניין גנטי ויכול לקפוץ דור. אני לא יכול להמליץ לך לעשות השתלת שיער אם לא ראיתי אותך. את צריכה לעבור בדיקת התאמה. אני מבצע בדיקות התאמה וכן השתלות שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות