פרופסיה ובעיות זקפה
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני נוטל פרופסיה מספר שנים,שמתי לב לתופעה שכאשר אני מנסה לעשות סקס ממש סמוך לנטילת הפרופסיה כמעט ואין לי זקפה וגם הנוזל זרע יוצא בכמות ממש מועטת,לעומת זאת אם עוברים מעל 24 שעות מהנטילה כבר חלה עלייה בכמות הזרע וכן אין בעיות זקפה,זה ממש מציק כשאני מעוניין לעשות סקס בשעות הבוקר או הצהריים,מה אפשר לעשות בנושא?
לירון שלום, על פי מחקרים פחות מ-2% מדווחים על ירידה בחשק המיני כתוצאה משימוש בפרופסיה ולמרות נתון זה על פי תאורך לא נראה לי כי אתה נמנה עליהם. אם אכן הבעיה נובעת מנטילת הפרופסיה תחליט איך לנהוג אך אני לא בטוח שזו הסיבה.
קראתי במחקרים מרובים כי מינון של 0.2 פינסטריד יעיל כמעט באותה מידה כמו 1 מ"ג של פינסטריד לעצירת ההתקרחות,האם הורדת המינון תוכל לעזור לי לחזור לתפקוד רגיל ולהיות יעילה עדיין לעצירת הנשירה?