נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/07/2010 | 01:49 | מאת: רונית

שלום, עשיתי בדיקה הורמונלית ויצא לי אנדרוגן 7.6, חוץ מזה הכל היה תקין. האם יש קשר בין האנדרוגן לנשירת השיער והאם יש דרך לטפל בזה? לפני הבדיקה הייתי אצל רופא עור אחד שאמר שאין לי נשירה אך אני לא בטוחה כי הוא לא בדק באופן יסודי אני בחורה בת 27.

21/07/2010 | 16:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונית שלום, אנדרוגן גבוה יכול לגרום לנשירה אך צריך לדעת מה הנורמה של המעבדה בה עשית את הבדיקה. בכל מקרה, צריך ללכת לרופא עור שיעשה בדיקות ספציפיות לנשירת שיער ויראה אם יש מקום לטיפול.

21/07/2010 | 17:46 | מאת: רונית

הנורמה במעבדה היא 0.1-6 אני פונה בפורום מכוון שכבר הייתי אצל שני רופאי עור, האחד לא ממש בדק ואמר שאין לי בעיה, השני הפנה אותי לבדיקות הדם ההורמונליות וטען כי אכן יש דלילות מסויימת - אני לא בטוחה האם כדאי לחזור אליו מכוון שהוא נקב מחיר של מאות שקלים עבור הבדיקה היסודית של השיער, יש לציין שזה רופא קופ"ח ששמו ידוע בתחום נשירת השיער. כאשר הלכתי לרופא משפחה לאחר קבלת בדיקות הדם הוא טען שאין בעיה ואין נשירה ואף לא הפנה אותי לאנדוקרינולוג. אני כבר מבולבלת, מה עלי לעשות?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות