בעיות בקרקפת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/01/2007 | 14:00 | מאת: נטלי

לד"ר אלכס גניזבורג שלום! קוראים לי נטלי ואני בת 17.5 רציתי לשאול השיער שלי פשוט מתחיל להידלדל בצורה איומה ,הוא חסר ברק,שבור יש לי מלא קשקשים שממש דבוקים לי לקרקפת וגורמים לי לפעמים לפצוע אותה. ניסיתי המון סוגי שמפו וקונדישרים וכלום לא עוזר לי כרגע פניתי לרופא עור ואני מחכה לתור שלי אשמח עם תוכל לענות לשאלתי האם הבעיה של הקשקשים היא זאת שבאמת גורמת לי לנשירה ואף להידלדלות בשיער ועם יש טיפול תרופתי לבעיה זו ?

14/01/2007 | 12:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום נטלי, ישנם טיפולים שונים שלא ניתן לתת דרך האינטרנט. ממליץ לך לחפוף יום יום את השיער. לגבי סוגי השמפו - היוועצי עם רופא העור (רצוי רופא המתמצא בשיער). הקשקשים לא גורמים לנשירה, אך זה הולך ביחד, הנשירה והקשקשים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות