נשירת שיער ושמנוניות השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/01/2007 | 14:16 | מאת: מתקרח מתחיל

שלום,רציתי לברר האם יש קשר בין שומניות השיער לנשירת שיער ,האם שיער שומני יותר מביא לשערה להיות חלשה יותר ובכך להגביר את הנשירה . כמו כן אני סובל מקשקשת ומשתמש באופן קבוע בשמפו מתאים ושמתי לב שקרקפתי מגרדת לפעמים ושלעיתים מופיעים פצעונים קטנים , האם לעניין זה יש קשר להגברת הנשירה . תודה .

09/01/2007 | 09:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מתקרח, בד"כ השומניות והנשירה הולכים ביחד, אך לא בהכרח למי שיש שיער שומני יתחיל להקריח. אני ממליץ להשתמש במספר שמפואים נגד קשקשים לסירוגין, על מנת למנוע גירוד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות