מילוי מפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2009 | 10:38 | מאת: Mr.Adams

קודם כל, במידה ואני מעוניין למלא את אזורי המפרץ בשיער, עליי להישתמש בשיטת השתלה UFE, צודק? (הבנתי את זה פחות או יותר מהאתר שלך). שנית, אם יש מצב, שאתה נותן מחירים.. שאבין על איזה סכומים מדובר פה. נגיד, סכומים של מבדק והיתרשמות ראשונית, ואולי שיעור של עלות השתלה לנער בן 19, עם גוף ושיער בריא (משקל תקין, בדיקות דם הראו שהגוף בריא במיוחד וכ"ו), גוון עור בהיר, עם מפרצים שדורשים מילוי (לא כתוצאה מהתקרחות), מחיר מינימלי להשתלה הכי הכי סמלית במפרצים,ועוד. אם יש מצב שאוכל להרשות לעצמי, אני קופץ על ההשתלה. כל עוד היא בשיטת UFE בלבד. תודה, ביי.

27/12/2009 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, בד"כ אני לא עושה השתלות בגיל 19 אלא כפי שאתה אומר שההתקרחות במפרצים אינה נובעת מהתקרחות אלא מסיבה אחרת כלשהי. אני לא בהכרח עושה תמיד את ההשתלה במפרצים בצורת FUE אבל אם זה ניתן מבחינת המקרה כמובן אין בעיה. קשה לי לתת לך מחיר מבלי לראות אותך ומציע שתגיע לייעוץ כדי שאוכל לתת לך הסבר ומחיר מדוייקים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות