מינוקסי 5 המשך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/09/2006 | 17:53 | מאת: רן

שלום עוד כמה דברים ששכחתי: 1. מניסיונך, אם אני מתחיל שימוש במינוקסי, ומפסיק אחרי תקופה מסוימת. האם נשירת השיער תתחדש בצורה מסיבית יותר לעומת התקופה לפני הטיפול בתכשיר? האם מצבי יהיה יותר גרוע כך שאוותר עם פחות שיער לעומת המצב בו לא הייתי משתמש בכלל בתכשיר? 2. אחרי איזה פרק זמן אפשר לקבוע אם מינוקסי 5 יעיל בשבילי או לא? 3. האם ניתן למרוח את התכשיר על הרקות במקומות שיש מפרצים ובכלל בקו השיער הקדמי? 4. האם ישנם סיכונים לטווח ארוך בשימוש בתרופה? 5. האם תופעה של צמיחת שיער במקומות אחרים בגוף כתוצאה משימוש בתכשיר על הקרקפת היא אפשרית ובאיזה סבירות? תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות.

12/09/2006 | 17:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מניסיונך, אם אני מתחיל שימוש במינוקסי, ומפסיק אחרי תקופה מסוימת. האם נשירת השיער תתחדש בצורה מסיבית יותר לעומת התקופה לפני הטיפול בתכשיר? האם מצבי יהיה יותר גרוע כך שאוותר עם פחות שיער לעומת המצב בו לא הייתי משתמש בכלל בתכשיר? ת: לא. 2. אחרי איזה פרק זמן אפשר לקבוע אם מינוקסי 5 יעיל בשבילי או לא? ת: אחרי חצי שנה 3. האם ניתן למרוח את התכשיר על הרקות במקומות שיש מפרצים ובכלל בקו השיער הקדמי? ת: רק אם השיער דליל 4. האם ישנם סיכונים לטווח ארוך בשימוש בתרופה? ת: לא 5. האם תופעה של צמיחת שיער במקומות אחרים בגוף כתוצאה משימוש בתכשיר על הקרקפת היא אפשרית ובאיזה סבירות? ת: לא

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות