נשירת שיער קיצונית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/05/2009 | 18:39 | מאת: רונית

שלום, אני 5.5 חודשים אחרי לידה, לפני כחודשיים התחילה לי נשירת שיער מאסיבית אשר הבנתי שמאד נפוצה לאחר לידה ולכן פחות דאגתי וחיכיתי שזה יעבור. בשבוע האחרון גיליתי שהנשירה קיצונית במיוחד, יש לי קשקשים וברגע שאני מוציאה קשקש מהשיער - כל קבוצת השיער שנוגעת בו יוצאת בקלות איתו (פלומה שלמה של שיער). אני ממש מפחדת שאחרי החפיפה הבאה - ישארו לי קרחות שלמות. קבעתי תור לרופא עור, אבל התור רק לעוד חודש. מה אפשר בכל זאת לעשות עד אז? אני ממש בפאניקה להשאר עם קרחות, אני אשמח לכל עצה. המון תודה רבה מראש.

26/05/2009 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונית שלום, התופעה של נשירת שיער לאחר לידה נפוצה כפי שאת יודעת וזה לוקח לעיתים כמה חודשים. אבל בהחלט יש מקום לבדוק עם רופא עור שמא יש סיבות נוספות והאם המצב מצריך טיפול - נסי להקדים את התור ככל שתוכלי, אבל זכרי שזהו תהליך ידוע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות