התקרחות...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/05/2009 | 02:17 | מאת: דוד

שלום דוקטור, לצערי, נראה שגם אני סובל מהבעיה... למעשה כבר בגיל 22 הגעתי למסקנה שיש לי בעייה של נשירת שיער, פניתי בזמנו לרופא עור והוא הפנה אותי לעשות בדיקת דם, לאחר שעשיתי הוא המליץ על פרופסיה/מינודקסיל. החלטתי לקחת פרופרסיה והמשכתי בכך למשך 6 חודשים בדיוק ואז הפסקתי, בעיקר כי זה לא נראה לי רעיון כל כך טוב להקשר לתרופה למשך כל החיים...וגם כי הבעיה בשלב ההוא לא היתה כל כך חמורה (רק חשדתי שהיא תהפוך לכזו וניסיתי להקדים "תרופא למכה"). מאז הספקתי לשכוח מהעניין, ועברו עמעט 5 שנים ללא התקרחות ניכרת לעין, אבל בחצי שנה האחרונה נראה שהבעיה חזרה בצורה הרבה יותר חזקה... יש כבר כמה איזורים שבהם בפירוש נראה שלא צומח שיער ורואים את הקרקפת, במצטבר יש לי עדיין הרבה מאוד שיער מהצדדים שמכסה על זה, אז זה לא לגמרי בולט, אבל עדיין דיי ברור לי שזה קיים וימשיך לגדול.... יש גם בעיה של נשירת שיער במשפחה (דוד של קירח לגמרי, למרות שאצלו זה התחיל רק בגיל 40 וגם לאימי יש שיער דליל....) מה אפשר לעשות? אין מנוס מלחזור לפרופסיה ולהקשר אליו לעד?

07/05/2009 | 09:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דוד שלום, אני מייעץ לך לחזור לרופא עור שיבדוק וייעץ לך - אבל לדעתי הפרופסיה הינה התשובה הטובה ביותר כיום לטיפול בנשירת שיער ונראה כפתרון הנכון. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות