הד"ר הכי מוכשר שפגשתי!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/04/2009 | 23:51 | מאת: רועי

היי דוקטור, אתה מכיר אותי, עברתי אצלך ניתוח השתלה, וזו היתה המתנה הכי טובה שעשיתי בשנים האחרונות. אין מה להגיד התוצאה מדהימה. הייתי ילד מזדקן בן 26 ועכשיו אני כבר בן 30 ונראה הרבה יותר צעיר מאיך שהייתי נראה אז אז תודה דוקטור! ואני לא יודע אם זה מקובל, אבל בלי עין הרע, אתה פשוט מוכשר! תודה ששכנעתי אותי לעשות את זה! תודה תודה תודה....:) יש לי שאלה, ואני מתבייש להתקשר אליך לשאול אותך אישית. בזמנו השתמשתי ברייגין, היום משתמש בפרופסייה ומרוצה, והריגיין עשה לי שיעור מטורף בפנים, ולכן הלכתי (לפני שפגשתי אותך) להורדת שיער בלייזר לדילול השיער בפנים שנמשך כ-5 שנים (12 טיפולים - 2,3 בשנה כי אסור בקייץ לעשות). מאז יש לי קרחות בזקן (אתה אז הגדרת את זה: "מי המטורף שעשה לך את זה...") ולכן התחלתי להשתמש לאחר כשנה מהטיפול בלייזר האחרון ברייגין בקרחות הנ"ל. אין ספק התרופה עוזרת, אבל יש לי הרגשה מוזרה בגרון שאני מורח את זה באיזור הסנטר. שאלתי :) 1. האם זה מסוכן למרוח על הפנים רייגין? 2. האם יש לשקול יעוץ משפטי לתביעה על רשלנות רפואית בגין כך שלא אמרו לי שיהיה לי קרחות בזקן? או שזה חסר סיכוי? 3. האם לקחת פרופסייה יומיים כן, ויום לא, זה בסדר אחרי כשנתיים? חג שמח, רועי (בדוי)

07/04/2009 | 10:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רועי שלום, ראשית, תודה רבה לך על המחמאות - אני שמח מאד שעזרתי לך להראות צעיר יותר ולהרגיש טוב עם עצמך. את הרייגין ניתן למרוח גם על הפנים ואת הפרופסיה אתה יכול להתחיל לקחת יומיים כן ויום לא. באשר לתביעה על רשלנות רפאוית - לא נראה לי שיש לך קייס, אך זו החלטה שלך. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות