רוגיין קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/04/2009 | 12:55 | מאת: אלי

שלום אני משתמש בפרופסיה קרוב ל 3 שנים וכרגע אין לי נשירה חמורה אבל עדיין שיער דליל התחלתי להשתמש ברוגיין קצף לפני 4 חודשים בערך ובהתחלה היתה לי נשירה ולאחר חודש הפסיק אבל עדיין לא רואה תוצאות משמעותיות..מתי עליי לצפות בערך לתוצאות מהרוגיין?איך אדע אם הוא עוזר לי והאם להמשיך איתו...ועוד שאלה כאשר אני מורח אותו על השיער נשארות לי שערות על היד בגלל המריחה האם זה בסדר?

05/04/2009 | 09:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלי שלום, את תוצאות הרוגיין ניתן לראות בערך לאחר כחצי שנה. אני מאמין שהשילוב בין הפרופסיה לרוגיין עשוי להיות יעיל - אם תראה שעוד מספר חודשים של שימוש ברוגיין לא משפרים משמעותית את הנשירה, תמשיך עם הפרופסיה. נשירה מסויימת היא הגיונית, תלוי אם כמות השערות הנשארת לך על היד היא בגדר הסביר. למידע נוסף: www.hairloss.co.il

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות