כמה שאלות לדוקטור

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/03/2009 | 22:58 | מאת: אריאל

1.האם הדקל הננסי עוזר בהפסקת נשירה אצל גברים(ממה שהבנתי הוכח שהוא עוזר בבעיות פרוסטטה כמו הפרופסיה ופעולתו דומה לזו של הפרופסיה)? 2. האם האמניקסיל של וישי יעיל בנשירת שיער ובהצמחת שיער? 3. האם הרביבבוגן יעיל בנשירת שיער? 4. מה קורה לגבי הניסויים באבודרט?

02/04/2009 | 07:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אריאל שלום, מבחינה מחקרית אין כל הוכחה שהתכשירים עליהם דיברת מונעים נשירת שיער או מצמיחים שיער חדש - הם לעיתים עוזרים בהפסקת הנשירה ולעיתים לא. אם לא מועילים, גם לא מזיקים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות