שאלץ אמינות חשובה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

23/03/2009 | 03:04 | מאת: דר. אובארוב

שלום דר., עברתי ביו המון פורומים היום ויש לי תחושה שמתנהלת מלחמת שיווק ופרסום אדירה ומכוערת בין הקליניקות שמבצעות השתלות שיער בעולם, מלחמה שמתבטאת גם בהפרזות לגבי יכולות של כל רופא (לטוב ולרע). האם אתה מכיר את התופעה הזו ? האם באמת אנשי פרסום הם אלה ששולטים בפורומים ומשפיעים בצורה מכוערת על דעתם של אנשים תמימים ? פשוט אי אפשר לדעת למי להאמין היום כולם נוכלים מלוכלכים.

23/03/2009 | 13:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דר. אובארוב שלום, זה לא נכון להכליל ולומר שכולם נוכלים ומלוכלכים - אך זה נכון שיש הרבה אנשים שרוצים לעסוק בהשתלת שיער והם בעלי מערכת תקשורת חזקה ולכן מופיעים יותר באינטרנט וכד', אך דוקא אותם אנחנו לא רואים בכנסים ובסדנאות למיניהם מה שמוכיח שהם לא בהכרח הטובים בתחום. אני לא יכול להיות אחראי על מה שכותבים האחרים - אני מקפיד להציג את עצמי על סמך הנסיון הרב וההצלחות שיש לי בתחום זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות