גירוד מטורף אחרי שימוש במינוקסי 5

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/03/2009 | 07:59 | מאת: סופי

אני משתמשת כבר שנתיים במינוקסי 5 אחוז פעם ביום, החומר נורא מייבש לי את השיער, הוא נראה ממש חסר ברק ולא נח לסירוק, יש איזה חומר מומלץ לשים על מנת להחזיר לו את הברק? שאלה נוספת, החלו גרודים איומים בקרקפת, מה ניתן לעשות?

22/03/2009 | 11:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

סופי שלום, אני מציע לך לעבור להשתמש באלופקסי - זה גם יכול להועיל לברק בשיער וגם לגירוד - נסי להשיג בבתי המרקחת. למידע נוסף www.hairloss.co.il

24/03/2009 | 19:05 | מאת: סופי

ד"ר האם יש תופעות לוואי לשימוש באלופקסי? שיעור יתר ? משהו כזה שצריך לדעת לפני השימוש ?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות