דוקטור שלום יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/03/2009 | 08:09 | מאת: חייל מתוסכל

הנשירה התחילה אצלי לפני כשנה ומשהו ,אני משתמש בפרופסיה כבר 4 חודשים בערך וללא פתרון עדיין.יוצא לי הרבה פעמים להתקלח פעמיים ביום. אני חופף בשמפו נגד קשקשים head AND sholders, האם זה בסדר שאני חופף פעמיים מבחינת הנשירה ? ועוד שאלה האם מותר לנטול את הפרופסיה ישר על הבוקר אפילו שלא אכלתי עדיין כלום ? תודה!

19/03/2009 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חייל מתוסכל שלום, כדי לדעת אם הטיפול בפרופסיה מניב תוצאות משביעות רצון, יש להתמיד בטיפול במשך שנה לפחות וזה בסדר לחפוף את הראש גם פעמיים ביום. תרופת הפרופסיה נספגת היטב ולכן ניתן ליטול אותה לפני האוכל או אחריו.

19/03/2009 | 10:24 | מאת: יותם

19/03/2009 | 10:27 | מאת: יותם

אצלי לקח 8 חודשים עד שפרופסיה התחילה לעבוד אבל בסוף היו תוצאות טובות מאוד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות