שיער דליל דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/03/2009 | 15:45 | מאת: ויקי

שלום! אני בת 30, סובלת משיער דליל מגיל יחסית צעיר, ועם השנים המצב הולך ומחמיר. עד עכשיו לא עשיתי שום דבר משמיעותי בעניין. מתכוונת לנסות את טופיק, אך מעבר לכך הייתי רוצה לקבל מידע על האפשרויות שעומדות בפני, האם ניתן במקרה שלי לעשות השתלת שיער, מה המשמעויות של ניתוח מזוג זה (סיכויי הצלחה, עלויות). אשמח אם תענה על שאלותיי עד כמה שניתן בפורום וגם אשמח לדעת איפה ניתן להשיג את המידע. בתודה מראש.

15/03/2009 | 09:11 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ויקי שלום, קודם כל הייטתי ממליץ לך ללכת לרופא עור מומחה לשיער כדי לעשות את כל הבדיקות הנדרשות ולנסות לברר את הסיבה לנשירת השיער. השתלת שיער ניתן לעשות רק למי שמתקרח ממש אך לא לבעלי שיער דליל כי הפרוצדורה עלולה לפגוע בשיער הקיים. את יכולה להכנס לאתרי האינטרנט שלי www/hairtransplant.co.il ו-www.hairloss.co.il/ בנוסף, נמצא למכירה בחנויות הספרים ספר שכתבתי בנושא השיער - ממליץ לך לקנותו ולקבל מידע מקסימלי בכל הקשור לנושא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות