שאלה בנוגע לתוצאות השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/03/2009 | 01:41 | מאת: אלכס

שלום דר האם לאחר השתלה השיער חוזר להיות מלא או שעדיין יש רווחים מעצבנים בין השערות וכשאתה עומד מתחת לספוט כולם מגלים כמה קירח אתה באמת ? כמה השתלות צריך כדי לחזור למראה שיער מלא וטבעי ? מצדי גם שתיקח שיער מכל איזור אפשרי בגוף כדי להגיע לכך..

15/03/2009 | 09:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אלכס שלום, צפיפות השיער לאחר השתלה תלויה במספר גורמים: א. גודל הקרחת ב. מצב האיזור התורם. כלומר, ככל שהאיזור הקרח גדול יותר כמובן תהיה צפיפות נמוכה יותר וכמובן שגם האיזור התורם צריך להיות צפוף. כדי לדעת כמה השתלות צריך לעשות כדי לראות את התוצאות האופטימליות כמובן יש לראות אותך ואתה מוזמן לתאם תור לייעוץ. מה שניתן לומר בודאות שההשתלה נותנת תוצאות טבעיות ביותר, אף אחד לא ידע שעשית השתלה ולא תהיה קרח.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות