שלום אדון דר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/03/2009 | 14:29 | מאת: חוסה

כמה שנים אתה כבר מבצע השתלות בשיטת fue ? מהם אחוזי ההצלחה שלך בהם? האם זוהי השיטה שאתה ממליץ עליה באופן כללי ? האם אתה מסוגל גם לשלב שיער גוף בהשתלות מסוג זה ? ומתי כבר יגלו את הזריקה שתעיר את כל הזקיקים מהשינה ותגאל אותנו מייסורינו????

08/03/2009 | 11:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חוסה שלום, אני מבצע כבר כ-6 שנים השתלות בשיטת FUE. אחוזי ההצלחה הינם כמעט 100%. באופן כללי, אני מציע בד"כ את שיטת ה-FUT שבאמצעותה ניתן להוציא יותר שיער, היא זולה יותר ואורכת פחות זמן, אך יש מקרים בהם אני יכול לעשות השתלה רק בשיטת ה-FUE - ההצלחה היא אותה הצלחה. אני מציע לך לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער, ונמצא למכירה בחנויות, כדי שתוכל לקבל מידע רב אודות הנושא. לעיתים ניתן לשלב שיער גוף בהשתלות מסוג זה אך זה לא מומלץ ביותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות