רוגיין קצף במקום מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/02/2009 | 14:15 | מאת: מירב

רציתי לדעת מה הבדל בין השניים ובאיזה מינון עדיף להשתמש. בעבר הייתי אצלך לבחון התאמת להשתלת שיער ולאחר בדיקה אמרת לי כי לא מומלץ לבצע את ההשתלה מאחר ויש סיכוי שיגרם נזק לשיער הקיים. ובמקום זה המלצת על מינוקסי אך הוא גרם לי לשומניות בשיער עד היום ולכן הפסקתי. האם בתכשיר על טכניקת הקצף אחוז השומניות נמוך יותר והופך להיות כמו מוס לשיער? תודה

01/03/2009 | 09:08 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מירב שלום, המינוקסי המגיע כקצף מכיל גליצרין במקום פרופילן גליקול המצוי בנוזל והאחראי לגירוי ולשומניות בקרקפת. את יכולה לנסות את הקצף והשתמשי בגירסת ה-5% שרושמת לעצמה אחוזי הצלחה גדולים יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות