חפיפה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/02/2009 | 01:37 | מאת: מתעניין

שלום ד"ר גינזבורג אני לוקח פרופסיה מזה כ-5 חודשים. לאחרונה החלו גירודים בראשי ורופא העור אליו פניתי אמר שיש לי הרבה מאוד קשקשים ויעץ לי לחפוף פעמיים בשבוע עם ניזורל. השאלה שלי היא כיצד לנהוג ביתר הימים? לחפוף עם שמפו רגיל נגד קשקשים? שמפו לשיער שמן? או בכלל לא לחפוף ביתר הימים? שאלה אחרונה: מהו הקשר בין קשקשים לשיער שמן? תודה

24/02/2009 | 17:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מתעניין שלום, מומלץ לחפוף כל יום ולהשתמש בשלושה סוגי שמפו שונים לסירוגין. קשקשים בקרקפת נגרמים מיתר פעילות של בלוטות החלב המושפעות מהורמון ה-DHT. אני מציע לך לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער, הנמצא למכירה בחנויות, כדי לקבל מידע נרחב אודות הנושא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות