נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

17/02/2009 | 10:34 | מאת: איילה

שלום, אני סובלת מנשירת שיער כבר 10 שנים ואימי ואבי בעלי שיער דליל מאוד. אני גם אחרי לידה שלישית (לפני חצי שנה) כמות השיער שנופל מראשי בקבוצות מבהילה ולא הגיונית. אני לוקחת בעצתך בי 12 בי6 וכדורי ברזל. בכנות אומר כי עד שמצבי התזונתי יסתדר אני בוודאי אהיה קרחת לחלוטין. האם לא הכרחי להתחיל למרוח מינוקסידיל? אם כן, 5 אחוז מיועד רק לגברים?זוהי לא היסטריה של אשה לאחר לידה אלא תמונת מצב אמיתית. מעולם לא נפל כ"כ הרבה שיער מראשי. תודה

17/02/2009 | 16:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איילה שלום, אני לא יכול לתת טיפול דרך האינטרנט - בשביל לקבוע אם את צריכה להשתמש במינוקסי אני חייב לראות אותך.

17/02/2009 | 19:46 | מאת: חחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות