נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/02/2009 | 13:42 | מאת: מיכל

שלום ד"ר אני בת 29 ובשנים האחרונות סובלת תקופות ארוכות מנשירת שיער. אין לי רקע גנטי והיו תקופות שלקחתי ויטמנים. בחצי שנה האחרונה יש לי נשירה משמעותית וכתוצאה מכך השיער דליל ביותר. מה אוכל לעשות בכדי לעצור זאת?? יש לי הרגשה כי אם לא אעשה משהו אהיה קירחת בקרוב. ביקרתי אצל רופאי עור שונים ומשונים בעבר שאמרו לי שאין מה לעשות. מה אתה מציע???

17/02/2009 | 08:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיכל שלום, אני לא יודע איזה בדיקות עשו לך כל רופאי העור שהיית אצלם - בכל אופן אני מציע שתבצעי בדיקות דם לודא אם יש בעיה כלשהי ובנוסף ישנן תרופות שעשויות לעזור אך קשה לי לייעץ לך דרך האינטרנט מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות