שיער דליל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/02/2009 | 17:06 | מאת: שרון

שלום, אני בת 26, בעלת שיער מתולתל, יבש ודליל {נראה נפוח בזכות התלתלים}. ילדתי לפני שנה וגם לפני כן תמיד היתה לי נשירה. אני מסתרקת במקלחת והרבה שערות נושרות אך כשאני מושכת בקבוצת שיער נושרות 2 ואין 8 שערות על הכרית בלילה. גם לפני הלידה שמתי לב שאזור השביל באמצע שלי דליל מאוד וכבר רואים את הקרקפת. אני לא יודעת אם זה קשור אבל אזור הקרקפת הקדמית קצת רגישה, כואב קצת אם אני מגרדת שם למשל. באיזה שמפו ומרכך כדאי להשתמש וכיצד לטפל בשיער? איזו לחות כדאי למרוח והאם יש מקום לטיפול בויטמינים או תרופות? תודה רבה

15/02/2009 | 09:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שרון שלום, קשה לי לענות דרך האינטרנט - מציע לך ללכת לייעוץ אצל רופא עור מומחה לשיער, שיעשה לך בדיקות דם ויתן את הטיפול המתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות