פרופסיה, מינוקסי וחפיפה..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/11/2006 | 20:48 | מאת: דן

ד"ר אלכס שלום! יש לי מס' שאלות קצרות: א. באיזו תדירות רצוי לחפוף שיער יבש מאוד ופגום (בנשירה) עם קרקפת שומנית? ב. תוך כמה זמן מתחילה לפעול הפרופסיה באופן אפקטיבי? ג. בתשובתך לאחת ההודעות ציינת נתונים סטטיסטיים אודות יעילות פרופסיה. הייתי מעוניין לדעת אם הסטטיסטיקה מתייחסת לעצירת הנשירה ביחס למועד תחילת השימוש או ביחס למועד שבו מתחילה הפרופסיה להשפיע. ד. האם ניתן להשתמש בפרופסיה יחד עם מינוקסי? תודה רבה!!!

02/11/2006 | 15:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דן, א. באיזו תדירות רצוי לחפוף שיער יבש מאוד ופגום (בנשירה) עם קרקפת שומנית? ת: רצוי כל יום, בעדינות. ב. תוך כמה זמן מתחילה לפעול הפרופסיה באופן אפקטיבי? ת: 4 חודשים עד חצי שנה, אך את התוצאות ניתן לראות לאחר שנה. ג. בתשובתך לאחת ההודעות ציינת נתונים סטטיסטיים אודות יעילות פרופסיה. הייתי מעוניין לדעת אם הסטטיסטיקה מתייחסת לעצירת הנשירה ביחס למועד תחילת השימוש או ביחס למועד שבו מתחילה הפרופסיה להשפיע. ת: הסטטיסטיקה מתייחסת לאחר שנה של טיפול ד. האם ניתן להשתמש בפרופסיה יחד עם מינוקסי? ת: ניתן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות