תופעות לוואי של הפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/02/2009 | 08:54 | מאת: עובד עצות

שאלה מאוד חשובה!אשמח לתשובה. אני בחור בן 23 סובל מנשירת שיער שמחמירה. קראתי קצת על פרופסיה והבנתי שיש לה תופעות לוואי של אימפוטנציה, אחוז לא גדול מהמשתמשים. לכן החלטתי שאני כן רוצה להתחיל בטיפול של פרופסייה. שאלתי היא אם במידה ואצלי כן יחולו תופעות הלוואי- האם כאשר אפסיק את לקיחת הכדורים, יפוגו תופעות הלוואי??? בתודה רבה, שניר.

11/02/2009 | 11:24 | מאת: שחר

אני לקחתי פרופסיה בלי שום תופעות לוואי, ואאני מבין שככה זה אצל 98% מהמטופלים. מה שאמר לי הרופא שלי זה שאם תהיה תופעת לוואי אז היא תפסיק מיד כשאפסיק לקחת את התרופה, אבל שהסיכוי לתופעה כזו ממש נמוך.

11/02/2009 | 12:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אובד עצות שלום, אכן, פחות מ-2% מהמשתמשים בפרופסיה מדווחים על תופעות לוואי, אבל ברגע שמפסיקים את נטילת הכדור - תופעות הלוואי חולפות.

11/02/2009 | 15:14 | מאת: עובד עצות

אני כנראה אתחיל עם הטיפול כי הנשירה אצלי מתגברת עם הזמן.

12/02/2009 | 17:21 | מאת: לוקח חדש של פרופוסיה

לד"ר גינזבורג ויתר הקוראים שלום אני בן 47 והחלה אצלי הדללות בשיער והתחלתי לקחת את הפרופוסיה אבל שמעתי שהיא פוגעת באיכות הזרע-מי שרוצה ילדים זרעו לא תקין....באם כך אולי יש פגיעות נוספות ברקמות ומערכות בגוף ואולי גם סיכון לסרטן מה דעתך דעתכם?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות