ויטמינים מומלצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/02/2009 | 17:17 | מאת: ש.

שלום רב בחור בריא בדר"כ בן 36 שמתי לב לאחרונה תוך כדי בדיקת דם שהבזל בגופי ירד משמעותית בשנה האחרונה. שאלתי היא מימה זה יכול לנבוע ואיך אוכל בצורה הטובה והיעילה ביותר להוסיף אותו לגופי., חשוב לציין שאני אוכל מכל טוב וחוץ מיזה הבדיקות לא רעות בכלל, ואילו ויטמנים הייתה ממליץ לי לקחת לשמירת איכות השיער... תודה מראש.

11/02/2009 | 17:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ש. שלום, ירידה בברזל יכולה להיות מסיבות שונות שעל הרופא לאתר, אך כדורי ברזל עשויים לעזור לבעיה. הויטמינים לא ממש עוזרים לשמירה על איכות השיער ולכן אין לי המלצה מסויימת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות