שאלה בנוגע להשתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/02/2009 | 03:23 | מאת: רונן

שלום דר יש לי שיער דליל מאד אך עדיין קיים כמעט על כל הראש, אך אני מאד מאד מאד רוצה לעשות השתלה כדי לשפר את המצב. האם יש לי סיכוי להגיע למצב של שיער מלא או שמא ההשתלה תפגע במעט השיער שעוד יש לי ?

08/02/2009 | 08:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונן שלום, לא כתבת בן כמה אתה - בכל אופן השתלת שיער אני נוהג לעשות כאשר יש כבר התקרחויות כי אחרת זה עשוי לפגוע בשיער הקיים. אבל בשביל לדעת את המצב שלך ואם ניתן כבר לבצע השתלה אני חייב לבדוק אותך.אתה מוזמן להגיע לייעוץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות