נשירה... שורש חלש

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/02/2009 | 12:46 | מאת: טל

שלום רב, אני בחור בן 25 והתחלתי לגדל שיער לאחר שנים של תספורות קצוצות, במשפחה אין רקע של התקרחויות . ברגע שאני חופף או מעביר את היד בשיער אז אני מוצא שיערות על ידי שנושרות לי. אם אני תופס מספר שערות בידי, תמיד ישערו לי שערה או שתיים בידי. במבט מקרוב אני מבחין ששורש השערה קטן מאוד... רציתי לשמוע ממכם על המלצות לחיזוק השורש כמו ויטמינים וכו... (דלילות בשיער אין לי וגם לא קרחות) תודה טל

08/02/2009 | 08:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טל שלום, אנו נוהגים לומר שגם נשירה של 100 שערות ביום אינה מעידה על תהליך התקרחות מאחר ובאותה מידה צומחים 100 שערות - אם אינך רואה התדלדלות וקרחות, אין סיבה לדאגה. אני מציע לך לקנות את הספר שכתבתי בנושא השיער, שנמצא למכירה בחנויות, כך תוכל לקבל מידע רב אודות השיער ותהליך הנשירה והצמיחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות