נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/02/2009 | 20:26 | מאת: אביבה

אימי בת 81 בריאה ולא סובלת ממחסור בויטמינים.יש לה נשירת שיער חריפה . אימי השתמשה בכדורי אבץ שהקלו מעט ,אך גרמו לטעם לוואי בפה ולכן הפסיקה ליטול אותם. שאלותי: 1. האם להפסיק לצבוע את השיער? 2. איזה טיפול ניתן לקבל על מנת לעצור או לעכב את הנשירה? לתשובתך אודה. אביבה

08/02/2009 | 10:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אביבה שלום, אין צורך שאמך תפסיק לצבוע את השיער. ישנם טיפולים שעשויים לחזק את השיער, מן הסתם בגיל זה לא ניתן לגרום לצמיחה מחודשת - אני מציע שתלך לרופא עור ותעשה בדיקות דם כדי לבדוק מה ניתן לתת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות