למנהל הפורום-חשוב!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/01/2009 | 23:33 | מאת: חנה

שלום רב! יש לי בעייה של דילול שיער, נולדתי בעלת שיער שופע ומתולתל, אך בגיל 3-2 לערך השיער נשר לי ועד היום יש לי שיער דליל בצבע חום בהיר (שאר השיערות חום כהה), כאשר אני מגלחת אותו-הוא צומח עד גודל מסויים ותו לא, ומדולדל מאוד, יש לציין שבשאר גופי השיער גדל כרגיל, הבעייה הינה רק בראש, הלכתי בילדותי להמון רופאים, והם אמרו לי שאין פיתרון לזה, זוהי בעייה ידועה, יש לציין כי כולם במשפחתי בעלי שיער חלק ושופע.. לכן אינני יודעת מאין יש לי את הבעייה הזו.. כבר 10 שנים הנני הולכת עם פיאה והפסקתי לחקור זאת מאז, השאלה היא האם אתה מכיר את התופעה הזו? האם יש אפשרות להשתלת שיער? (שהרי ידוע שהרפואה השתכללה יום מלפני 10 שנים), ולבסוף-הנני עומדת להתחתן, האים תופעה זו הינה תורשתית?

12/01/2009 | 08:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

חנה שלום, קשה לי לתת לך תשובה מבלי לראות אותך - על פי התיאור שלך סביר להניח שהתופעה הינה גנטית ללא קשר לעישון. השתלת שיער ניתן לעשות אך כמובן עליי לראות אם הינך מתאימה - אם את מעוניינת את מוזמנת להתקשר לתאם תור לייעוץ לטל. 09-7603406.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות