קשקשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/01/2009 | 17:50 | מאת: אורן

שלום, ייתכן ומתחיל אני להקריח. יש לי מרבצים של קשקשים שלא יורדים בקלות אלא דבוקים בקרקפת, האם יש להוריד אותם בגירוד כי הם עושים נזק לקרקפת או להשאיר כי הורדתם פוגעת בשיער ולהשתמש רק בשמפו יום יום נגדם?

11/01/2009 | 08:35 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אורן שלום, הקשקשים אינם הסיבה לנשירת שיער אבל אני ממליץ לך ללכת לרופא עור שיבדוק מהם הקשקשים האלה והאם ניתן לתת להם טיפול.

11/01/2009 | 20:42 | מאת: אורן

אבל האם ניתן להסיר אותם אם הם "דבוקים" על הקרקפת כי ההדבקה שלהם חוסמת את הקרקפת?? או צריך להתעלם?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות