נשירה מוזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/01/2009 | 00:38 | מאת: עמרי

שלום, אני בן 21. לפני כשנה וחצי גיליתי כל מיני קרחות באזורים שונים בראש. לאחר בירור אצל רופא התברר לי שאני סובל ממצב שנקרא אלופיציה אראטה. אחרי כשנה ברוב הקרחות צמח לי שיער, חוץ מקרחת אחת קטנה שיש בה צמיחה חלקית. בזמן האחרון, כחודש, אני שם לב ששוב נושר לי שיער מהראש, אבל הפעם עדין לא הופיעו קרחות, למרות שנושר לא מעט שיער. הייתי מעונין לדעת מה ההסבר לכך והאם יש פיתרון? תודה רבה.

05/01/2009 | 12:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עמרי שלום, קשה לדעת דרך האינטרנט במה מדובר - יתכן ומדובר בנשירה רגילה של השיער ויתכן שהאירוע שוב חזר - אני ממליץ לך לחזור לרופא עור שיבדוק ויחליט אם יש מקום לטיפול בנשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות