סבוריאה ואמפולות פיטוציאן

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/01/2009 | 18:51 | מאת: אוריאנה

שלום דוקטור! לפני כמה חודשים חליתי בסבוריאה כאשר הסיבה למחלה הינה מכנית (כשחימצנו לי את השיער במספרה "שרפו" לי את הקרקפת ומשם התחילו כל הבעיות.) עכשיו כבר אין לי כמעט קשקשים ואני מבחינה שהעור בריא יותר (אני מטפלת כבר בערך שלושה חודשים). אך עם ההחלמה צצה בעיה חדשה-שיערי נהיה דליל מאוד ונשבר בקלות. קניתי בבית מרקחת אמפולות פיטוציאן לחיזוק השורשים. השאלה שלי-האם אני יכולה להשתמש באמפולות כאשר יש לי עדיין קצת קשקשים והאם יש בכך נזק? תודה רבה מראש!

04/01/2009 | 09:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אוריאנה שלום, את יכולה להשתמש ללא חשש באמפולות פיטוציאן אם את מרגישה שזה עוזר לך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות