שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/12/2008 | 18:10 | מאת: רונן

ד"ר גינזבורג שלום, רציתי לדעת מה הקשר בין דקל ננסי לנשירת שיער? , קראתי בהרבה פורומים שזה מונע התקרחות כמו פרופסיה ומשתמשים בו אנשים שיש להם בעיות בפרוסטטה{שזה בדיוק המקור של התרופה פרופסיה}, האם זה אפקטיבי כמו הפרופסיה?

01/01/2009 | 08:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רונן שלום, יש אנשים שאומרים שדקל ננסי עוזר להם לנשירת השיער אך אין על כך מחקרים מדעיים המוכיחים זאת,לעומת הפרופסיה שקיימות הוכחות מדעיות ברורות כעוזרת לנשירת השיער ולכן אני ממליץ על שימוש בפרופסיה.

01/01/2009 | 18:15 | מאת: מאיר

הייתי נזהר מלהוציא כסף על משהו שלא הוכח מחקרית כמו דקל ננסי. פרופסיה עברה מחקרים, זה נראה לי אמין יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות